Web stranica koristi kolačiće za osiguravanje boljeg korisničkog iskustva i praćenje statistike posjeta. Pokaži pojedinosti
Prihvaćam

Sljedivost

Sljedivost nam omogućuje praćenje i kontrolu čitave proizvodnje, kako bismo osigurali visoku kvalitetu svojih proizvoda. Svi proizvodi napravljeni su isključivo od sastojaka uzgojenih na slavonskoj zemlji – od zrna kojima hranimo domaće svinje, uzgojene na vlastitim farmama, do najmodernije tehnologije za obradu mesa. Vrhunski sastojci i pravovremena obrada mesa ključni su u stvaranju prepoznatljivog okusa proizvoda od slavonske svinje.

Naše zrno

Na gotovo 80 000 ha plodnih slavonskih polja sa svojim kooperantima uzgajamo pšenicu, šećernu repu, suncokret, kukuruz, uljanu repicu i ječam koje prerađujemo za ishranu naših svinja. Stočna hrana izrađena od visokokvalitetnih žitarica i uljarica, koju sami proizvodimo, osnovni je preduvjet za dobivanje ukusnoga svinjskog mesa. Stoga volimo reći da doslovno poznajemo svako zrno koje svinja pojede.

100% Slavonska svinja

Svježe meso od kojeg se rade naši proizvodi dolazi isključivo od svinja sa slavonskih farmi, na kojima se uzgajaju pasmine durok i crna slavonska svinja, poznata kao pfeifferica. Naše svinje uzgojene su i othranjene u krugu 90 km od proizvodnog pogona, a njihovo podrijetlo pratimo generacijama unazad, kako bismo postigli jedinstven okus mesa.

Vrhunska tehnologija

Priprema mesa i proizvodnja trajnih proizvoda odvija se u naša četiri pogona, kapaciteti godišnje proizvodnje iznose 150 000 komada pršuta, 3000 t trajnih salama i 2200 t ostalih trajnih mesnih proizvoda. Svi pogoni opremljeni su vrhunskom tehnologijom, koja je u skladu s najvišim ekološkim i kvalitativnim standardima industrije. To potvrđuje posjedovanje brojnih certifikata, među kojima izdvajamo IFS i BRC, koji su danas preduvjet uspješnoga globalnog poslovanja.

Proizvodi slavonske svinje

Naši proizvodi napravljeni su isključivo od sastojaka uzgojenih na slavonskoj zemlji. Za njihovu svježinu i sočnost te rumenu boju potrebni su samo začini i vrijeme dozrijevanja. Osnovni je dodatak sol, koja se dodaje u manjim količinama kako bi se postigla punina okusa. Proizvodi se minimalno procesuiraju, nemaju umjetna bojila, pojačivače okusa te štetne dodatke i alergene, što ih čini pogodnima za sve skupine potrošača. Proces proizvodnje naših trajnih mesnih proizvoda ne uključuje postupak dimljenja, što znači da proizvodi Dobro ne sadrže potencijalno kancerogene tvari koje se stvaraju tijekom dimljenja.

  • Uvod
  • Zrno
  • 100% Slavonska svinja
  • Vrhunska tehnologija
  • Proizvodi slavonske svinje