Web stranica koristi kolačiće za osiguravanje boljeg korisničkog iskustva i praćenje statistike posjeta. Pokaži pojedinosti
Prihvaćam

Sljedivost

Sljedivost nam omogućuje praćenje i kontrolu čitave proizvodnje, kako bismo osigurali visoku kvalitetu svojih proizvoda. Svi DOBRO proizvodi napravljeni su od kvalitetnih sastojaka poznatog porijekla u pogonima opremljenim najnaprednijom tehnologijom. Vrhunski sastojci i pravovremena obrada mesa ključni su u stvaranju prepoznatljivog okusa proizvoda od slavonske svinje.

Zrno

Na gotovo 80 000 ha plodnih slavonskih polja sa svojim kooperantima uzgajamo pšenicu, šećernu repu, suncokret, kukuruz, uljanu repicu i ječam koje prerađujemo za ishranu naših svinja. Stočna hrana izrađena od visokokvalitetnih žitarica i uljarica, koju sami proizvodimo, osnovni je preduvjet za dobivanje ukusnoga svinjskog mesa. Stoga volimo reći da doslovno poznajemo svako zrno koje svinja pojede.

Svinja

Žito grupa jedan je od najvećih proizvođača svinja u Hrvatskoj. Naše svinje uzgojene su i othranjene na hrvatskim farmama, a njihovo podrijetlo pratimo generacijama unazad.

Vrhunska tehnologija

Priprema mesa i proizvodnja trajnih proizvoda odvija se u naša četiri pogona. Kapaciteti godišnje proizvodnje iznose 150 000 komada pršuta, 3000 t trajnih salama i 2200 t ostalih trajnih mesnih proizvoda. Svi pogoni opremljeni su vrhunskom tehnologijom, koja je u skladu s najvišim ekološkim i kvalitativnim standardima industrije.

Naši proizvodi

DOBRO trajni mesni proizvodi napravljeni su od najkvalitetnijih sastojaka poznatog porijekla. Za njihovu svježinu i sočnost te rumenu boju potrebni su samo začini i vrijeme dozrijevanja. Osnovni je dodatak sol, koja se dodaje u manjim količinama kako bi se postigla punina okusa. Proizvodi se minimalno procesuiraju, nemaju umjetna bojila, pojačivače okusa te štetne dodatke i alergene, što ih čini pogodnima za sve skupine potrošača.

  • Uvod
  • Zrno
  • Svinja
  • Vrhunska tehnologija
  • Naši proizvodi