Na samom istoku Hrvatske, između rijeka Drave, Save i Dunava, smjestila se jednostavna, gostoljubiva i duhom bogata regija – Slavonija.
Na toj nepreglednoj ravnici ljudi su oduvijek živjeli obrađujući plodnu crnicu, zbog koje je Slavonija zaslužila nadimak „hraniteljica Hrvatske“.
Slavonija je poznata i po svinjogojstvu, kojem pridonosi umjerena kontinentalna klima. Svakog ljetnog jutra rumeno sunce obasjava polja zlatnog žita.
Dok bistar potok osvježava zelene livade, vjetar nježno vije krošnje hrasta i jablana, a miris svježe pokošenog sjena širi se nepreglednom slavonskom ravnicom. Okruženje je to koje meso domaćih svinja čini posebno ukusnim.
Slavonija, sastavljena od dobrog.
Naučeni živjeti u skladu s prirodom, Slavonci stoljećima čuvaju tradiciju i pripremaju ukusne proizvode od svinjskog mesa.
Za njihovu proizvodnju i dozrijevanje potrebni su samo začini i vrijeme, a njihov prepoznatljiv i sočan okus čini Slavoniju jedinstvenom gastronomskom destinacijom.
Slavonija, sastavljena od dobrog.