Web stranica koristi kolačiće za osiguravanje boljeg korisničkog iskustva i praćenje statistike posjeta. Pokaži pojedinosti
Prihvaćam

Kupi bilo koji DOBRO proizvod i ispuni prijavni on-line obrazac. Najbržih 100 na poklon će dobiti DOBRO naljepnice za bilježnice i raspored sati!

Upute za DOBRO nagradnu igru

Ispuni obrazac

 

Ime

Prezime

E-mail adresa

Ulica i kućni broj

Poštanski broj

Mjesto

Broj mobitela

Račun

Broj računa

Fotografija računa

 

„BACK TO SCHOOL – UZ DOBRO BUDI COOL!“ – PRAVILA NAGRAĐIVANJA

 

Članak 1: ORGANIZATOR

Nagrađivanje kupaca priređuje i organizira: Žito d.o.o., Đakovština 3, 31000 Osijek, Hrvatska, www.dobro.hr, OIB: 03834418154, u daljnjem tekstu: Organizator.

 

Članak 2: NAZIV AKTIVNOSTI

Naziv aktivnosti nagrađivanja kupaca je „Back to school – uz DOBRO budi cool!“ (u daljnjem tekstu: Aktivnost)

 

Članak 3: TRAJANJE, SVRHA I MJESTO PROVOĐENJA AKTIVNOSTI

Svrha Aktivnosti je nagrađivanje vjernosti 100 kupaca. Aktivnost traje od 01.09.2020. godine i traje sve dok prvih 100 kupaca ne izvrši prijavu za sudjelovanje u Aktivnosti. Obavijest o završetku Aktivnosti biti će objavljena na stranici www.dobro.hr. Aktivnost se provodi na cijelom području Republike Hrvatske.

 

Članak 4: NAGRADNI FOND

Nagradni fond uključuje 100 x DOBRO raspored sati i komplet s 20 naljepnica za bilježnice.

 

Članak 5: UVJETI ZA SUDJELOVANJE U AKTIVNOSTI

Za sudjelovanje u Aktivnosti potrebno je:

  • kupiti barem jedan DOBRO proizvod na bilo kojem prodajnom mjestu u Republici Hrvatskoj,
  • na www.dobro.hr ispuniti formu s istinitim osobnim podatcima,
  • putem forme dostaviti fotografiju/presliku dokaza o kupnji, tj. računa na kojemu je naplaćen DOBRO proizvod.

Pravo sudjelovanja u aktivnosti imaju svi građani s prebivalištem u Republici Hrvatskoj. Prvih 100 sudionika s područja Republike Hrvatske koji u cijelosti ispune prijavu ostvaruju pravo na DOBRO raspored sati i naljepnice za bilježnice, koji će biti dostavljeni na njihovu kućnu adresu navedenu u samoj prijavi. Svaki pojedinac može sudjelovati s više prijava, ali se isti broj računa može prijaviti samo jednom. U ovoj aktivnosti ne mogu sudjelovati djelatnici tvrtke Žito d.o.o. te članovi njihove uže obitelji.

 

Članak 6: KORIŠTENJE OSOBNIH PODATAKA

Ispunjavanjem forme na www.dobro.hr kupci potvrđuju da Organizator ima pravo koristiti prijavljene osobne podatke sudionika u formi (ime, prezime, adresa stanovanja, kontakt broj mobitela). Prikupljeni podatci koristiti će se isključivo za provođenje Aktivnosti, utvrđivanje dobitnika i za slanje nagrade na kućne adrese sudionika. Organizator će poduzeti sve razumno potrebne mjere kako bi osigurao da se osobni podaci sudionika u nagradnoj igri obrađuju i koriste na siguran način i u suglasnosti s primjenjivim zakonodavstvom i Opća uredba o zaštiti podataka-GDPR. Rok zadržavanja osobnih podataka sudionika nagradnog natječaja u sutavu pohrane je dvanaest mjeseci od završetka aktivnosti. Tijekom upravljanja osobnim podatcima, sudionik ima pravo uvida i ažuriranja, brisanja podataka u bazi podataka, pravo prigovora, pravo na povlačanje privole, a  Organizator se obvezuje da podatke neće posredovati ili predati trećim osobama.
U slučaju povlačenja privole, ista ne utječe na zakonitost obrade na temelju dane privole prije njezinog povlačenja. Svoju privolu sudionici mogu povući na adresi marketing@dobro.hr.

 

Članak 7: NAČIN I ROK PREUZIMANJA NAGRADE

Organizator će dobitnicima poslati nagradu na kućnu adresu u roku od 45 dana od dana ispunjavanje forme. Ukoliko nagrada ne bude isporučena unutar 45 dana, a dobitnik se u roku od 60 dana ne javi da nagradu nije primio, Organizator više nije odgovoran za neprimitak nagrade i nije u mogućnosti uvažiti zaprimljenu žalbu.

 

Članak 8: IZMJENA PRAVILA

Organizator zadržava pravo dopune i izmjene ovih Pravila, o čemu će sudionici biti obaviješteni putem stranice www.dobro.hr.

 

Članak 9: MOGUĆNOST PREKIDA AKTIVNOSTI

Aktivnost se može prekinuti samo u slučaju nastupa okolnosti za koje Organizator nije odgovoran (okolnosti koje nije mogao spriječiti, otkloniti ili izbjeći) i u tom slučaju se oslobađa svih eventualno nastalih obveza prema sudionicima. Sudionici će o prekidu nagradnog natječaja biti obaviješteni objavom na web stranici www.dobro.hr.

 

Članak 10: DISKVALIFIKACIJA

Organizator zadržava pravo procjene pravilnosti, prikladnosti te valjanosti prijava kao i prava na procjenu uvažvanja svake pojedine prijave te pritom može donijeti odluku o eliminaciji prijave iz sudjelovanja.

 

Članak 11: RJEŠAVANJE SPORA

U slučaju spora između Organizatora i sudionika Aktivnosti nadležan je Općinski sud u Osijeku.

 

Članak 12: PRAVILA

Svi sudionici su suglasni s pravilima Aktivnosti. Pravila aktivnosti biti će objavljena na web stranici www.dobro.hr  dana 01.09.2020.

Svi sudionici aktivnosti suglasni su s pravilima Zaštite privatnosti i Uvjetima korištenja na web stranici www.dobro.hr.

 

Osijek, 01.09.2020. godine

ŽITO d.o.o.
Đakovština 3
31000 Osijek