Web stranica koristi kolačiće za osiguravanje boljeg korisničkog iskustva i praćenje statistike posjeta. Pokaži pojedinosti
Prihvaćam

Čestitamo sretnim dobitnicima i zahvaljujemo svima koji su sudjelovali u DOBRO nagradnoj igri!


DOBRO nagradna igra – DOBITNICI

Sukladno pravilima nagradne igre „DOBRO nagradna igra“, KLASA: UP/I-460-02/18-01/645  URBROJ: 513-07-21-01/18-3,  dana 02. siječnja 2019. godine s početkom u 12:00 sati u poslovnim prostorijama Žito d.o.o., Đakovština 3, Osijek, održano je izvlačenje dobitnika nagrada.

U skladu s člankom 7. Pravila nagradne igre, metodom slučajnog odabira, između svih zaprimljenih prijava u razdoblju od 02. studenog 2018. godine do 31. prosinca 2018. godine izvučeno je 39 dobitnika, a popis sretnih dobitnika možete vidjeti u nastavku.

Glavna nagrada – Automobil Peugeot 2008 Active 1.2 Pure Tech
dobitnica: ANDREA MILAN, ROVINJ

Nagrada – Putovanje za 2 osobe u vrijednosti 10.000 kn (u organizaciji turističke agencije „Kuna putovanja“ iz Osijeka)
dobitnica: ŽELJKA KOSOR, VINKOVCI

Nagrada – Putovanje u Gardaland za 4 osobe (u organizaciji turističke agencije „Kuna putovanja“ iz Osijeka)
dobitnik: VILIM STRESEC, ZAGREB

Nagrada – Mobitel Samsung Galaxy S9
dobitnica: VESNA PISKAČ, NOVIGRAD PODRAVSKI

Nagrada – Play Station 4 (1TB Slim) + videoigra FIFA 19
dobitnik: ŽELJKO SLADIĆ, SPLIT

Nagrada – Tablet Samsung Galaxy TAB A T580
dobitnik/dobitnica: RADA PETRIĆ, ZADAR

Nagrada – CRODUX kartica za gorivo u vrijednosti 1.000 kn
dobitnici:
1. RAJKO MARCIUŠ, ČAKOVEC
2. ESTERA ŠIMEK, RIJEKA
3. TEREZIJA VARGA, BJELOVAR

Nagrada – DOBRO paket proizvoda
dobitnici:
1. GABRIJELA DUMANČIĆ, OSIJEK
2. MELITA POSAVEC, ZAGREB
3. TOMICA KOSIR, BEDEKOVČINA
4. IVANA LABETIĆ, SPLIT
5. MATEO MILIČEVIĆ, DUGO SELO
6. ALEN PEK, ZAGREB
7. TAMARA PINJUH, SLAVONSKI BROD
8. MILENKO SLIŠKOVIĆ, TRILJ
9. MARIJA SERTIĆ, SENJ
10. MARIJANA LALIĆ, SLAVONSKI BROD
11. MARA TURCINOV, DRAMALJ
12. SUZANA KERIN, SVETA NEDELJA
13. ROMANA CAPAN, ZAGREB
14. SILVIJA MILČIĆ, ZAPREŠIĆ
15. MIRJANA VADLJA, RIJEKA
16. TAMARA TOMIĆ, RIJEKA
17. ANA ŠILI, OSIJEK
18. BLAGORODNA KELEMEN, JOSIPOVAC
19. TATJANA PERKOVIĆ, DUGO SELO
20. SLAĐAN SATONČIĆ, TURČIN
21. NEVEN PETER, ZAGREB
22. MIHAEL MIKŠIĆ, KARLOVAC
23. JASNA ANTONČIĆ, DRAMALJ
24. MILAN HARAŠIĆ, SOLIN
25. MARIJA PLAVČIĆ, ŠIBENIK
26. ŠTEFICA FILEŠ, DUGO SELO
27. MARKO VIRT, ZAGREB
28. ANA VARGA, SLATINA
29. JOSIPA ŠKOMRLJ, ZAGREB
30. PETRA MELIŠ, ZAGREB

Sretnim dobitnicima čestitamo na osvojenim nagradama, te se zahvaljujemo svima koji su sudjelovali u nagradnoj igri!


DOBRO nagradna igra – PRAVILA

Na temelju članka 69. Zakona o igrama na sreću (NN 87/09, 35/13, 158/13, 41/14 i 143/14) i Pravilnika o priređivanju nagradnih igara (NN 8/10) Žito d.o.o., Đakovština 3, Osijek, OIB 03834418154, donosi sljedeća pravila nagradne igre ‘DOBRO nagradna igra’.

Članak 1. Priređivač
Priređivač nagradne igre je Žito d.o.o., Đakovština 3, Osijek, OIB 03834418154. Tehničku podršku u provedbi nagradne igre pruža New Level d.o.o., Badalićeva 31, Zagreb, OIB 99200431992.

Članak 2. Trajanje nagradne igre
Nagradna igra se provodi od 2. studenoga 2018. do 31. prosinca 2018. na svim prodajnim mjestima na području Republike Hrvatske i ima samo jedno kolo.

Članak 3. Svrha nagradne igre
Nagradna igra priređuje se u cilju promidžbe Priređivača i unapređenja prodaje. U nagradnu igru su uključeni svi proizvodi robne marke DOBRO.

Članak 4. Način sudjelovanja u nagradnoj igri
U nagradnoj igri mogu sudjelovati sve fizičke osobe koje za vrijeme trajanja nagradne igre kupe bilo koji DOBRO proizvod na bilo kojem prodajnom mjestu u Republici Hrvatskoj.

Broj računa potrebno je prijaviti na jedan od načina:

− slanjem SMS poruke sadržaja: DOBRO, broj računa, ime i prezime, adresa (ulica, mjesto i poštanski broj) na broj 60221. Cijena SMS poruke je 2,40 kn, PDV uključen.
ili
− ispunjavanjem obrasca na internet stranici www.dobro.hr

Originalni račun, kao dokaz o kupovini, potrebno je sačuvati do kraja nagradne igre. Priređivač ima pravo tražiti original računa na uvid pri preuzimanju nagrade. Svaki sudionik može sudjelovati u nagradnoj igri neograničen broj puta s različitim brojevima računa. Svaki pojedini račun može biti iskorišten samo jedanput. U slučaju da račun s istim brojem bude ponovno poslan od strane iste ili druge osobe ta će prijava biti proglašena nevažećom. Jedna osoba može osvojiti samo jednu nagradu.

Duljina SMS poruke ograničena je na 160, odnosno 70 znakova u slučaju korištenja dijakritičkih znakova (npr. č, ć, đ, š, ž). Poruka čija duljina prelazi navedena ograničenja, prelazi u drugu poruku te će kao takva biti naplaćena od strane mobilnog operatera. Zbog navedenoga, preporuka je ne koristiti navedene znakove u tekstu SMS poruke.

Maloljetne osobe mogu u nagradnoj igri sudjelovati samo uz suglasnost roditelja ili skrbnika.

Članak 5. Pravo sudjelovanja u nagradnoj igri
U nagradnoj igri ne mogu sudjelovati zaposlenici Priređivača i zaposlenici tvrtke New Level d.o.o., kao ni članovi njihove uže obitelji.

Članak 6. Nagradni fond
Nagradni fond sastoji se od:
− 1 x Automobil Peugeot 2008 ACTIVE 1.2 PureTech, vrijednosti 118,630.00 kuna
− 1 x Putovanje za 2 osobe (u organizaciji turističke agencije „Kuna putovanja“ iz Osijeka) u vrijednosti 10.000 kuna
− 1 x Putovanje u Gardaland za 4 osobe (u organizaciji turističke agencije „Kuna putovanja“ iz Osijeka), vrijednosti 3,184.00 kuna
− 1 x Mobitel SAMSUNG Galaxy S9, vrijednosti 8,698.00 kuna
− 1 x Play Station 4 (1TB Slim) + videoigra FIFA 19, vrijednosti 2,249.10 kuna
− 1 x Tablet SAMSUNG Galaxy Tab A T580 (10.1″ 2GB/32GB), vrijednosti 1,462.50 kuna
− 3 x CRODUX kartica za gorivo u vrijednosti 1.000,00 kn (ukupna vrijednost je 3,000.00 kuna, a vrijednost jedne nagrade je 1,000.00 kuna)
− 30 x DOBRO paket proizvoda u vrijednosti 80,00 kuna (ukupna vrijednost je 2,400.00 kuna, a vrijednost jedne nagrade je 80,00 kuna)

Ukupna vrijednost nagradnog fonda iznosi 149.623,60 kuna. Priređivač se obvezuje uplatiti 5% ukupne vrijednosti nagradnog fonda u korist Crvenog križa Republike Hrvatske.

Fotografije svih nagrada na svim promotivnim materijalima su simbolične i služe samo za informativne svrhe.

Članak 7. Izvlačenje i objava dobitnika
Javno izvlačenje dobitnika održat će se 2. siječnja 2019. u prostorijama Priređivača.

Dobitnici će biti izvučeni pomoću računalne aplikacije, metodom slučajnog odabira, a bit će izvučeno ukupno 39 dobitnika. Javno izvlačenje dobitnika nadzirat će tročlana komisija i javni bilježnik te će se o tijeku izvlačenja voditi zapisnik. Komisija će provjeriti je li dobitnik sudjelovao u nagradnoj igri sukladno ovim pravilima. U slučaju da se njegova prijava proglasi nevažećom, nagrada će biti dodijeljena sljedećem izvučenom sudioniku koji ima pravo na nagradu. Jedna osoba može osvojiti samo jednu nagradu, onu za koju je prvi put izvučena.

Imena svih dobitnika bit će objavljena u roku od 8 dana od izvlačenja na internet stranici www.dobro.hr. Zapisnik o tijeku izvlačenja se dostavlja Ministarstvu financija u roku 8 (osam) dana od dana izvlačenja.

Članak 8. Preuzimanje nagrada
Nagrada se ne može zamijeniti za novac. Preuzimanjem nagrade prestaju sve daljnje obveze Priređivača nagradne igre prema dobitniku. Dobitnici će o dobitku biti obaviješteni u roku od 8 dana od izvlačenja. Dobitnici moraju preuzeti nagradu u roku od 30 dana od dana primitka obavijesti o dobivenoj nagradi, uz predočenje identifikacijske isprave. Trošak registracije i osiguranja automobila snosi dobitnik.

Ako dobitnici nagrade ne podignu u roku od 30 dana, bit će ponovno obaviješteni i nagrade će moći podignuti u roku od 15 dana od dana primitka dodatne obavijesti. Ako dobitnik nije u mogućnosti osobno preuzeti svoju nagradu može je preuzeti od dobitnika ovlaštena osoba, također uz predočenje identifikacijske isprave. Ako je dobitnik maloljetna osoba, nagradu mogu, uz predloženu odgovarajuću dokumentaciju u njegovo ime preuzeti njegovi roditelji ili skrbnici. Sudjelovanjem u ovoj nagradnoj igri sudionici se slažu da, ako postanu dobitnici nagrada, njihove osobne podatke (ime i prezime, adresu, sliku i slično) Priređivač može koristiti u svrhu upoznavanja javnosti s rezultatima nagradne igre, bez naknade i dodatne suglasnosti dobitnika te da se oni mogu objaviti u tiskanom, zvučnom, slikovnom i video materijalu.

U slučaju da se u nagradnu igru uključi manje sudionika od broja nagrada koje su predviđene nagradnim fondom, dodijelit će se onoliko nagrada koliko je u nagradnoj igri sudjelovalo sudionika. S nagradama koje ne budu realizirane postupit će se u skladu sa Zakonom o igrama na sreću (NN 87/09, 35/13, 158/13, 41/14 i 143/14) i Pravilnikom o priređivanju nagradnih igara (NN 8/10).

Članak 9. Ostale odredbe
Priređivač ne odgovara za nepotpune i neispravne prijave. Priređivač i osobe koje sudjeluju u provođenju nagradne igre ne odgovaraju za moguću štetu, koja bi mogla proizlaziti iz nagrada ili pogodnosti.

Nagradna igra može se prekinuti samo u slučaju da nastupe okolnosti za koje Priređivač nije odgovoran, odnosno koje nije mogao spriječiti, otkloniti ili izbjeći. Sudionici će o prekidu nagradne igre biti obaviješteni na internet stranici www.dobro.hr. Priređivač u tom slučaju sudionicima ne odgovara za moguću štetu.

Odluka Priređivača o svim pitanjima vezanim uz nagradnu igru odnosno primjenu ovih pravila konačna je i obvezuje sve sudionike.

Članak 10. Objava pravila
Pravila nagradne igre uz navođenje klase, urudžbenog broja i datuma izdavanja suglasnosti Ministarstva financija bit će objavljena na internet stranici www.dobro.hr prije početka nagradne igre.

Članak 11. Korištenje osobnih podataka
Sudionici u nagradnoj igri sudjelovanjem, odnosno slanjem SMS poruke, očituju svoje prihvaćanje ovih Pravila te bez daljnjeg pitanja i odobrenja ovlašćuju Priređivača da prikuplja i obrađuje navedene osobne podatke u svrhu provođenja nagradne igre.

Sudionik može u bilo kojem trenutku povući svoju privolu za obradu osobnih podataka dopisom na adresu Priređivača. Osobni podaci sudionika nagradne igre čuvat će se 120 dana nakon završetka nagradne igre nakon čega će biti uništeni, osim osobnih podataka potrebnih za objavu dobitnika nagradne igre i osobnih podataka upisanih u Zapisnik o izvlačenju dobitnika. Osobni podaci dobitnika mogu se podijeliti s pružateljem poštanskih usluga ili usluga kurirske dostave u svrhu dostave nagrada.

Priređivač će poduzeti sve razumno potrebne mjere da bi osigurao da se osobni podaci sudionika u nagradnoj igri obrađuju i koriste na siguran način i u suglasnosti s primjenjivim zakonodavstvom.

Članak 12. Rješavanje pritužbi i valjanost pravila
Sve pritužbe i reklamacije rješava Priređivač. U slučaju osnovanih pritužbi Priređivač se obvezuje u što kraćem vremenu ispraviti nedostatke i o tome obavijestiti sudionika odnosno ako je to potrebno i ostale sudionike.

U slučaju spora između Priređivača i sudionika ove nagradne igre nadležan je Općinski sud u Osijeku.

KLASA: UP/I-460-02/18-01/645

URBROJ: 513-07-21-01-18-3

Zagreb, 24. listopad 2018.