Web stranica koristi kolačiće za osiguravanje boljeg korisničkog iskustva i praćenje statistike posjeta. Pokaži pojedinosti
Prihvaćam

Pršut

Intro

100% slavonsko

Od svježeg mesa slavonske svinje iz vlastitog uzgoja

Samo s dodatkom jadranske soli

DOBRO mesni proizvodi od eko crne slavonske svinje delicije su iznimne kvalitete i jedinstvenog okusa. Zahvaljujući visokokvalitetnom mesu ekološki uzgojene crne svinje, pomno biranim sastojcima i načinu proizvodnje nose certifikat ekološki proizvedenog proizvoda.

Uz to, proizvodi su to koji ne sadrže umjetna bojila, pojačivače okusa, soju i gluten, a visok udio unutarmišićne masti daje ovim mesnim delikatesama jedinstven i prepoznatljiv okus.

mask Created with Sketch.
mask Created with Sketch.

Pršut

DOBRO Pršut od crne slavonske svinje nježne je i mekane strukture, blagog okusa i rumene boje.

Proizveden je od samo dva sastojka - svježeg buta ekološki uzgojene crne slavonske svinje i jadranske soli dodane u minimalnim količinama.

SAZNAJ VIŠE
mask Created with Sketch.
mask Created with Sketch.

Pečenica

Aromatičnost DOBRO Pečenice postiže se kombinacijom svježeg mesa eko crne slavonske svinje i blagim dodatkom crnog papra, češnjaka i muškatnog oraščića.

Delikatesni okus ove mesne delicije rezultat je idealnog omjera mesnog i masnog tkiva visokokvalitetne sirovine.

SAZNAJ VIŠE
mask Created with Sketch.
mask Created with Sketch.

Buđola

DOBRO Buđola od mesa crne slavonske svinje delicija je iznimne kvalitete i jedinstvenog okusa.

Na presjeku je crvene boje prošarane masnim tkivom, srednje mekane teksture i sočnog okusa koji duguje svježini mesa ekološki uzgojene svinje i kombinaciji blagih, biranih začina.

SAZNAJ VIŠE

Crna slavonska svinja “Fajferica”

Crna slavonska svinja je autohtona pasmina svinja u Hrvatskoj. Nastala je 1860-ih godina na imanju grofa Pfeiffera u Orlovnjaku kraj Osijeka, te se upravo zbog toga naziva i „Fajferica”.

Crna slavonska svinja nastala je planskim križanjem četiri pasmine: Mangalitsa, Berkshire, Poland China i Velike crne svinje.

Crna slavonska svinja “Fajferica”

Meso crne slavonske svinje karakterizira svijetlo ružičasta boja i visoki udio unutarmišićne masti koja mesu daje jedinstven i prepoznatljiv okus.

Blagotvorno djeluje na zdravlje i često se preporučuje kao namirnica za planove prehrane koji za cilj imaju pospješenje imuniteta.

Ekološki uzgoj

Dom crne svinje prostrani su pašnjaci uz jezero. Slobodna šetnja im je najdraža aktivnost, a odmor pronalaze u hladovini guste šume slavonskog hrasta.

Svakodnevno se hrane onime što im priroda pripremi, a pod krošnjama hrasta i bukvice mali gurmani pronalaze svoje najdraže zalogaje: žir, bukvicu i svježu travu.

Crna svinja takav život uživa čak tri godine, kada njezino meso iznimne kvalitete postaje idealna baza za vrhunske mesne delicije.

Vrhunska kvaliteta

Zahvaljujući vrhunskoj sirovini crne slavonske svinje iz ekološkog uzgoja, ove proizvode karakterizira posebna kvaliteta i jedinstveni okus, te nose certifikat ekološki proizvedenog proizvoda.

Proizvodnja trajnih mesnih proizvoda usklađena je sa standardima kvalitete i sigurnosti hrane, što dokazuje posjedovanje međunarodno priznatih IFS i BRC certifikata.

Slavonija

Jednostavna, gostoljubiva i duhom bogata regija. Hraniteljica Hrvatske, kako je zovu, smjestila se na samom istoku zemlje.

Oduvijek je bila poznata po svinjogojstvu, a ovoj stoljetnoj tradiciji uvelike¸je pridonijela umjerena kontinentalna klima.

Naučeni pratiti prirodu, Slavonci stoljećima čuvaju ovu tradiciju i pripremaju ukusne proizvode od svinjskog mesa.

Slavonija

Nepregledna ravnica prošarana je brojnim potocima i rijekama Savom, Dravom i Dunavom. Voda je zaslužna za plodnost njezine crne zemlje.

Svakog ljetnog jutra rumeno sunce obasjava polja zlatnog žita. Uz bistar potok, dok vjetar nježno vije jablane i nosi miris svježe pokošenog sjena, razigrane svinje slobodno se hrane na zelenim livadama.

Upravo takva prirodna prehrana čini njihovo meso posebno sočnim i ukusnim.