Proizvodi

DOBRO trajni mesni proizvodi napravljeni su isključivo od sastojaka uzgojenih na slavonskoj zemlji.

Svi proizvodi
Pršut

Pršut

Proizvod rumene boje, karakteristično blagog i sočnog okusa te nježne i mekane strukture. Pršut Dobro proizveden je od samo dva sastojka – svinjskog buta koji dolazi od isključivo svježeg mesa slavonske svinje i jadranske soli koju dodajemo u minimalnoj količini.

Zbog svojih visokih nutritivnih vrijednosti lagane je probavljivosti i preporučuje se svim ciljnim skupinama. Za njegov jedinstven okus potrebno je samo malo morske soli i mnogo vremena, stoga period zrenja traje najmanje 400 dana.

Pakiranja pršut s kosti / pršut bez kosti / pršut bez kosti prešani 1/1, ½, ¼ / pršut kocka / 90 g narezano / 500 g narezano gastro / 150 g kockice pršuta
Kako čuvati Cijeli pršut čuvati na temperaturi do 20°C, nakon otkoštavanja ili rezanja čuvati na temperaturi do 4°C
Salama Slavonska

Salama Slavonska

Trajna salama izrađena od svježeg mesa slavonske svinje čvršće je teksture i krupne granulacije. Slavonska salama Dobro karakterističnog je ljutkasto-pikantnog okusa, postignutog dodavanjem ljute crvene paprike i češnjaka.

Pakiranja 300 g i 600 g / 80 g i 500 g narezano
Kako čuvati Čuvati na temperaturi do 4°C
Salama Milano

Salama Milano

Trajna salama izrađena od svježeg mesa slavonske svinje srednje je čvrste teksture i sitnije granulacije, zbog čega se lako narezuje na tanke ploške. Ovitak proizvoda prekriven je plemenitim plijesnima koje mu daju specifičnu aromu i karakterističan okus, s blagim naglaskom na upotrijebljene začine: bijeli papar, češnjak, muškatni oraščić i cimet.

Pakiranja 300 g i 600 g / 80 g i 500 g narezano
Kako čuvati Čuvati na temperaturi do 4°C
Salama Napoli

Salama Napoli

Trajna salama izrađena od svježeg mesa slavonske svinje mekše je teksture i krupne granulacije. Specifičnu aromu proizvodu daju plemenite plijesni karakteristične za mediteranski tip proizvodnje, a pikantan okus i miris postižu se dodatkom cjelovitih zrnaca crnog papra, koja su vidljiva i na presjeku proizvoda.

Pakiranja 300 g i 600 g / 80 g i 500 g narezano
Kako čuvati Čuvati na temperaturi do 4°C
Salama Italiana

Salama Italiana

Trajna salama izrađena od svježeg mesa slavonske svinje mekše je teksture i krupne granulacije. Proizvod se puni u prirodni ovitak na kojemu se tijekom zrenja razvijaju plemenite plijesni koje mu daje specifičnu aromu karakterističnu za mediteranski tip proizvodnje. Okus je blag i sočan s laganim naglaskom na bijeli papar, češnjak i aromu vina.

Pakiranja 600 g / 80 i 500 g narezano
Kako čuvati Čuvati na temperaturi do 4°C
Buđola

Buđola

Proizvod od svježeg mesa vrata slavonske svinje zrije u ovitku na kojemu se razvijaju plemenite plijesni koje mu daju specifičnu aromu. Na presjeku je crvene boje prošarane masnim tkivom, srednje mekane teksture i sočnog okusa s dodatkom crnog papra, češnjaka i muškatnog oraščića.

Pakiranja buđola 1/1 i ½ / 90 i 500 g narezano
Kako čuvati Čuvati na temperaturi do 4°C
Pečenica

Pečenica

Proizvod od svježeg mesa slavonske svinje, zrije u ovitku na kojemu se razvijaju plemenite plijesni koje mu daju specifičnu aromu. Rumene je boje, srednje čvrste teksture te specifičnog okusa i mirisa koji se postiže blagim dodatkom crnog papra, češnjaka i muškatnog oraščića uz umjerenu slanost.

Pakiranja pečenica 1/1 i ½ / 90 g i 500 g narezano 
Kako čuvati Čuvati na temperaturi do 4°C
Slanina

Slanina

Proizvod od svježeg mesa slavonske svinje. Tekstura proizvoda srednje je mekana. Ima karakterističan miris po fermentiranom mesu, nježan i ugodan, dok je okus slatkasto-slan s aromom dima, papra i češnjaka.

Pakiranja slanina 1/1, ½, ¼ / 90 g i 500 g narezano / 150 g kockice
Kako čuvati Čuvati na temperaturi do 4°C
Rolana Panceta

Rolana Panceta

Proizvod od svježeg mesa slavonske svinje prekriven je plemenitim plijesnima koje mu daju specifičnu aromu, karakterističnu za mediteranski tip proizvoda. Zbog površinskog sloja masnog tkiva boja je proizvoda blijedo žuta, a na presjeku su jasno vidljiva razgraničenja slojeva mesnatog i masnog tkiva, kompaktno povezanih u cjelinu. Tekstura proizvoda srednje je mekana. Ima karakterističan miris po fermentiranom mesu, nježan i ugodan, dok je okus slatkasto-slan s blagom aromom dima, paprom i češnjakom.

Pakiranja rolana panceta 1/1 i ½ / 90 i 500 g narezano
Kako čuvati Čuvati na temperaturi do 4°C
Proizvodi
Pršut
  • Pršut
Trajne salame
  • Salama Slavonska
  • Salama Milano
  • Salama Napoli
  • Salama Italiana
Trajna mesa
  • Buđola
  • Pečenica
  • Slanina
  • Rolana Panceta
Katalog proizvoda